Home » Altijd wifi op reis met mifirouter
Goede voorbereiding Internet tijdens vakantie Reistips

Altijd wifi op reis met mifirouter

internet met mifirouter

Altijd internet tijdens vakantie met MIFI

Altijd wifi op reis? Door de jaren heen misten wij tijdens onze vakantie op sommige momenten goede internet verbinding. Bijvoorbeeld op de camping, in de auto of op het strand. De wifi kaartjes die je kunt kopen op een camping zijn vaak prijzig en de garantie van een goede verbinding heb je niet altijd.

Een 4 G netwerk of een goede Wifi verbinding zoals wij die in Nederland kennen is niet overal op de wereld de normaalste zaak. Dus besloten wij dit jaar om een wifi router te kopen, en na wat onderzoek gedaan te hebben bleek dat voor ons gebruik de TP-Link M7350 de meest ideale router zou zijn.

Met deze router kun je een eigen wifi-hotspot met een 4G verbinding in heel Europa maken. De TP-link M7350 heeft een compacte formaat, waardoor je deze met gemak overal mee naar toe kunt nemen. Wanneer je lekker op een terrasje geniet van een heerlijk drankje of wanneer je avonds met je gezin uiteten gaat, dan is het ideaal om deze wifi router mee te nemen zodat je kinderen zich aan tafel ook kunnen vermaken. Op het overzichtelijke schermpje lees je eenvoudig wat de verbindingstatus is, het dataverbruik en hoeveel mensen gekoppeld zijn.

Je kunt met deze router de verbinding maximaal met 10 apparaten delen, makkelijk voor als je met meerdere mensen in de auto of op de camping gebruik wilt maken.

Het beste bereik heb je met deze router als je 4 G verbinding hebt, en dit is helaas niet op elke camping in europa het geval. Zoek van te voren goed uit welk bereik de door jullie uitgekozen bestemming heeft.

Simkaartje kopen in het buitenland

Voor onze reis naar Frankrijk en Italië kochten op Corsica een sim kaart van Free mobile. Deze simkaart koste 20 euro. Hiervoor kregen wij 100 MB datalimiet. Deze sim kaart kan door heel Europa gebruikt worden, echter buiten Frankrijk kan je tot maximaal 25MB gebruiken.

Dit was voor onze vakantie van 3 weken ruim voldoende, wij maakten met 4 mensen gebruik van deze Mifi router. Altijd wifi op reis? Ga voor een mifi router!

Mifi router voor op reis

Wij kochten deze router bij Coolblue

Gerelateerde berichten

Overnachtingshotels met familie

Kaya Otten

Lauren en Florine beleven Europa

Kaya Otten

Op reis in tijden van Corona

Kaya Otten

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteren Lees meer