Home » Op reis in tijden van Corona
Goede voorbereiding Reistips

Op reis in tijden van Corona

Kinderreisgids.nl

Maanden lang kon niemand op reis. Maar inmiddels is men toch alweer gewend om op reis te gaan. De meeste landen hebben hun grenzen weer opgesteld, en worden er weer volop reizen geboekt naar de meest exotische bestemmingen. Toch is het nog niet zo eenvoudig om op reis te gaan. Elk land kent zo zijn eigen regels. Wel of geen PCR test? En waar haal ik deze test dan? wat zijn de kosten van een PCR test? Moet ik ook een PCR test laten doen wanneer wij weer naar Nederland reizen? en wordt er verwacht dat ik mijn kind ook laat testen? En dan nog die Quarantaine vraag, is dat dan nog verplicht bij thuiskomst? Zo maar een aantal vragen waar je als reiziger rekening mee moet houden.

Een handige tip is om de Reisapp van buitenlandse zaken te downloaden. Hier vindt je alle informatie waar je rekening mee moet houden over jouw bestemming. Maar ook kan je aanmelden in welk land je verblijft en wordt je tijdens je reis automatisch op de hoogte gehouden van de op dat moment geldende maatregelen.

Gerelateerde berichten

10 X kindvriendelijke low budget uitjes in Friesland

Edgar

Lauren en Florine beleven Europa

Kaya Otten

Overnachtingshotels met familie

Kaya Otten

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteren Lees meer