Home » Lauren en Florine beleven Europa
Reistips

Lauren en Florine beleven Europa

10 tips barcelona

Lauren en Florine beleven Europa

Hi, wij zijn Lauren (11) en Florine (9) samen met onze ouders reizen wij graag de wereld rond.

Met kinderreisgids.nl willen wij jullie inspireren met onze verhalen over de meest uiteenlopende bestemmingen. Maar ook willen wij jullie informeren. Tijdens onze reizen en uitjes verzamelen wij handige tips over bestemmingen om deze dan met jullie te kunnen delen. Wij hopen jullie door onze verhalen en tips te enthousiasmeren om ook mooie reizen te gaan maken.

Wij houden van verschillende soorten vakanties. Omdat wij tijdens onze vakanties graag nieuwe vriendinnen leren kennen, kiezen onze ouders nu nog vaak voor een gave Glamping vakantie op een van de vele prachtige campings in Zuid-Europa. Maar een cruise op een van de fantastische schepen van NCL laat onze harten ook sneller kloppen. Op ons verlanglijstje staat nog een camper rondreis door Amerika.

Tijdens deze corona periode waarin wij een stuk minder vaak op vakantie zijn geweest, hebben wij ook een andere manier van Glamping leren kennen. Zo weten wij nu ook dat een camping niet alleen maar luxe hoeft te zijn, en dat een camping niet altijd volop vertier en een lijst aan faciliteiten aan hoeft te bieden om mensen te animeren. Tijdens de voorjaarsvakantie hebben wij ons ook heerlijk vermaakt op een kleinschalige camping waarin wij in een blokhut verbleven. Het weer was heerlijk en zo speelden wij een hele middag met een waterfiets op het kleine meertje bij de camping.

Wij houden van nieuwe dingen ontdekken, avonturen beleven, lekker kunnen relaxen en vooral mooie herinneringen maken.

Wil jij mee met ons op avontuur? volg ons dan op kinderreisgids.nl

Heb jij nog leuke tips die je graag met ons wilt delen of weet jij toevallig een super gaaf waterpark wat wij echt moeten bezoeken? Neem dan contact met ons op

Gerelateerde berichten

Altijd wifi op reis met mifirouter

Kaya Otten

Overnachtingshotels met familie

Kaya Otten

Op reis in tijden van Corona

Kaya Otten

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteren Lees meer